diumenge, 24 de febrer del 2013

24/02/2013. I Marxa Senderista de Gilet


FITXA TÈCNICA:

- Distancia: 14.480 km
- Ruta circular: SI
- Altura màxima: 341 m
- Altura mínima: 84 m
- Desnivell acumulat: 581 m
- Dificultat: mitjana
- Velocitat mitjana: 3.02 km/h
- Temps aproximat: 4:50 hores 
- Galeria fotogràfica: Enllaç galeria fotogràfica

CRÒNICA:


Hui hem celebrat la I Marxa Senderista de Gilet. Des del C.M. El Xocainet volem donar les gràcies per la vostra participació i col·laboració. Hem superat de lluny les nostres expectatives de afluència a la primera edició de la marxa.
Hem aconseguit els nostres propòsits, per una banda arreplegar menjar per a les families mes necessitades del nostre poble, i per altra donar-vos a conèixer una part del nostre terme municipal enclavat en el Parc Natural de la Serra Calderona. Esperem que us haja agradat el recorregut i l'entorn per on travessa.
Estem recopilant una galeria de fotografies realitzades durant la marxa, les quals volem publicar al llarg de la pròxima setmana, perquè les pogueu veure o descarregar. També ens agradaria que ens donèssiu la vostra opinió del que us ha semblat el recorregut i l'organització de la marxa.
Destacar també l'absència d'incidències greus en el transcurs de la marxa.
Des de ací també volem agrair la col·laboració desinteressada dels veïns i veïnes de Gilet per la seua aportació amb una coca de llanda o una truita de creïlles, i també als forns del poble per la seua donació de pa. Sense la seua aportació no haguera sigut possible fer el picoteig al arribar a la plaça Verge de l'Estrel·la.
I res més, tornar a dir l'agraïts que estem per la vostra participació i que us esperem a l'any que ve en una nova edició de la marxa senderista de Gilet.


Açò és el resultat de la vostra col·laboració. Gràcies.

2 comentaris:

  1. Gracias a vosotros por organizar un evento asi, tanto por el fin como por echo. Aunque reconoxco que era mucho mas dificil de lo que esperaba, no dudaria en repetir, fue una experiencia muy agradable, de la cual disfrutamos yo y mi familia, de nuevo gracias y hasta la proxima.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias a vosotros, lo pasamos de lujo y esperamos que se repita el próximo año!!!

    ResponElimina