dimarts, 6 de maig del 2014

04/05/2014. Dia de la Muntanya Neta a Gilet.

COORDINA:
Club de Muntanya El Xocainet





PARTICIPA EN L'ORGANITZACIÓ:
Club d'Atletisme Gilet
ACIMCOVA
Societat de Colombicultura de Gilet
Gilet VOL La Calderona

PARTICIPANTS DE L'ACTIVITAT:
Veïns i veines de Gilet i localitats properes. Al voltant de 70 persones (uns 55 adults i 15 xiquets).






RESUM DE LA JORNADA:
Com estava previst, ens agrupem tots en la Plaça Verge de l'Estela de Gilet, i formem grups. Cada grup va fer una ruta que partia de Gilet, i arribava a Sant Esperit, utilitzant diferents recorreguts, tractant de recórrer la majoria de les sendes i camins més transitats. Equipats amb guants i borses de brossa, vam recórrer tota la zona arreplegant tot tipus bategues, botelles, plàstics, papers … fins a un pneumàtic de motocicleta!. 


A més localitzem diferents abocadors (no controlats) de brossa, d'enderroc i de poda, que fotografiem per a passar la informació a l'autoritat competent de manera que ordene la seua neteja. Finalment anem arribant a l'àrea recreativa de Sant Esperit tots els grups per a esmorzar junts.



VALORACIÓ DE L'ACTIVITAT:
En relació a l'objectiu d'arreplegar brossa de la muntanya, s'ha complit amb escreix, doncs vam arreplegar unes 150 borses de brossa (5 contenidors plens). 
També ha servit com activitat de conscienciació al nombrós grup de persones que va assistir a la convocatòria.
Finalment, vam poder gaudir d'una molt agradable jornada de muntanya i conèixer que comparteix inquietuds i l'amor per la muntanya i la natura.
Després del èxit aconseguit en aquesta convocatòria, treballarem en tornat a organitzar jornades de neteja a la nostra muntanya.
Gràcies per haver participat i enhorabona!!!